Kto je prítomný
Celkom je tu prítomných 14 užívateľov: 0 registrovaných, 0 skrytých a 14 anonymných. nikto nie je prítomný
Najviac tu bolo súčasne prítomných 178 užívateľov dňa St október 30, 2024 8:16 pm.
Prihlásenie
Posledná téma
Daňový podvod?
4 posters
Strana 1 z 1
Je odkupovanie jedla z vlastnej firmy pre vlastnú spotrebu daňový podvod?
Daňový podvod?
Dnes som si prečítal článok
http://www.erepublik.com/en/article/kritika-s-a-uj-cich-sa-da-ov-ch-podvodn-kov-1689549/1/20
Mna by zaujímalo čo si o tom myslíte vy? Je podvod ked predám svoje vlastne vyrobene chlebiky (cez managera) pre svoju spotrebu spôsobom ktorý ten dotyčný opísal ako daňový podvod?
http://www.erepublik.com/en/article/kritika-s-a-uj-cich-sa-da-ov-ch-podvodn-kov-1689549/1/20
Mna by zaujímalo čo si o tom myslíte vy? Je podvod ked predám svoje vlastne vyrobene chlebiky (cez managera) pre svoju spotrebu spôsobom ktorý ten dotyčný opísal ako daňový podvod?
burko- Mladý občan
- Počet príspevkov : 40
Re: Daňový podvod?
Pokial to je na vlastnu spotrebu tak nie. Aj v RL si mozes vypisat "vnutornu fakturu" a spotrebuvat vlastne produkty tak, ako by si ich nakupil od tretiej strany.
Pokial to bude na black market tak ano, uvedomte si ale ze s dalsimi zmenami v erep tema prestane existovat. Lebo bude unlimited storage, zmiznu z firiem stocky a ucty - vsetko co vyprodukujete pojde priamo do Vasho storage'u a takisto raw ktory potrebuju Vase firmy bude brany priamo z Vasho storage.
Ake to vsetko bude mat dosledky si asi viete predstavit.
Pokial to bude na black market tak ano, uvedomte si ale ze s dalsimi zmenami v erep tema prestane existovat. Lebo bude unlimited storage, zmiznu z firiem stocky a ucty - vsetko co vyprodukujete pojde priamo do Vasho storage'u a takisto raw ktory potrebuju Vase firmy bude brany priamo z Vasho storage.
Ake to vsetko bude mat dosledky si asi viete predstavit.
smrtan- Admin
- Počet príspevkov : 833
Aha to vážne plánujú? ak máš pravdu tak to potom táto téma nemá zmysel
Pre jednotlivca tieto zmeny môžu byt užitočné
Pre jednotlivca tieto zmeny môžu byt užitočné
burko- Mladý občan
- Počet príspevkov : 40
Chybou je samotná možnost manager-work. Tu bych zrušil. Daňové podvody, dumpingové cena apod. jsou jenom důsledkem, proti kterému se nelze bránit.
Ano prodeje "domů" zde byly i předtím, ale nemyslím si, že až v takové míře. A v malé míře je to fakticky akceptovatelné
Jo a nesouhlasím s těmito prodeji v dnešní podobě (tzn. rozmachu) ... ale nic proti nim nezmůžu.
Ano prodeje "domů" zde byly i předtím, ale nemyslím si, že až v takové míře. A v malé míře je to fakticky akceptovatelné
Jo a nesouhlasím s těmito prodeji v dnešní podobě (tzn. rozmachu) ... ale nic proti nim nezmůžu.
Jan Parma- Aktivny hráč
- Počet príspevkov : 60
smrtan tym chces povedat ze ked mam na stocku 6000 zradla tak sa ho mam cim skor zbavit? alebo iba ostane na trhu / premiestni sa do stocku ?
dentist- Nováčik
- Počet príspevkov : 5
asi sa premiestni do Tvojho inventory spolu so zradlo z inych firiem ak mas.
smrtan- Admin
- Počet príspevkov : 833
oukej dakujem za info, upokojil si ma, lebo predavat taky spunt pod cenu nie je nic moc pre predajcu ani pre ostatnych podnikatelov so zradlom
P.S: asi by som bol potom aj ja slavny cez noviny
P.S: asi by som bol potom aj ja slavny cez noviny
dentist- Nováčik
- Počet príspevkov : 5
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: