Kto je prítomný
Celkom je tu prítomných 14 užívateľov: 0 registrovaných, 0 skrytých a 14 anonymných. nikto nie je prítomný
Najviac tu bolo súčasne prítomných 178 užívateľov dňa St október 30, 2024 8:16 pm.
Prihlásenie
Posledná téma
Otázky a odpovede (SVK)
+28
Pivo sk
Kapi.L7
richmajster
Towanda
emiyl
Prohiller
nodhamm
conta
Bullet
Dark archer
Lawyee
silvia86
tuva
WerzynSVK
Redden
FANzNR
Buchster
Ghostbiker
Romano Proks
smrtan
gabberattack
Jozef Danko
hrdina
evee
Nathan5
skubo
Andrejko
Vlko
32 posters
Strana 12 z 13
Strana 12 z 13 • 1, 2, 3 ... , 11, 12, 13
Re: Otázky a odpovede (SVK)
nodhamm...na to že ta teda moc nepoznám, si to celkom dobre zhrnul :-D
Anonymný- Anonymný
Asi tak.. nie ako niektorý...rumpil napísal:nodhamm...na to že ta teda moc nepoznám, si to celkom dobre zhrnul :-D
Prohiller- Mladý občan
- Počet príspevkov : 12
pri odvolavani prezidenta staci aj jeden hlas naviac v jeho neprospech aby bol odvolany?
Bullet- Minister
- Počet príspevkov : 268
ak sa nemylim, treba 2/3 hlasov
tuva- Aktivny hráč
- Počet príspevkov : 51
A potom po hlasovaní má tuším dva týždne imunitu -takže je to aj dobrá stratégia na zabezpečenie stability, ak vieme o možnej budúcej zmene v parlamente.
Dajú sa pri práci nejak ovplyvniť hodnoty "basic productivity, work bonus"? Predpokladám, že ovplyvniť sa dá len asi basic productivity, no ako? Len wellness?
Prohiller- Mladý občan
- Počet príspevkov : 12
Pracovník môže svoju produktivitu ovplyvňovať len prostredníctvom svojej skúsenosti a výkonnosti (skill, health). Vlastník firmy prostredníctvom umiestnenia firmy v kraji s bonusmi (high,medium region) a zamestnaním optimálneho počtu pracovníkov pre danú firmu.
ako co naviac pomozem statu som len lvl 3 tak na co sa mam zamerat v buducnosti ?
emiyl- Nováčik
- Počet príspevkov : 2
citat news, pisat a byt v obraze, lebo hra je bez "pozadia" nudna.. pozadie tvori komukacia, je to spolocnenska hra.
Ked je v hre klik alebo daky fakt, nic ti to nepovie, kym nepoznas pozadie, potom je to az moc cool -)
Ked je v hre klik alebo daky fakt, nic ti to nepovie, kym nepoznas pozadie, potom je to az moc cool -)
Anonymný- Anonymný
OTAZKA: Ak si zalozim noviny cez svoj profil ako hrac, mozem publikovat len v state, v ktorom sa nachadzam? Alebo mozem clanok zverejnit aj v inom state? Musim si na to kupit nejaku licenciu ako pri firmach?
Dakujem
Dakujem
Lawyee- Aktivny hráč
- Počet príspevkov : 91
Mozes kdekolvek, staci ak pred publikaciou clanku kliknes na My places -> newspaper -> edit newspaper details a tam si zvolis krajinu, nasledne publikujes. Taka zmena je zadara, mozes to menit kazdu chvilu.
Dik Towa!
Lawyee- Aktivny hráč
noviny si kupis, menu noviny - zalozit
noviny publikujes kam chces, maju tak ze " upravit nastavenia novin" a tam si menis zadarmo vlajku a presuvas. Cize mozes publikovat kam chces, nezabudli si po publikovani vratit noviny na svk, nech nepises clanky pre nas do ciny :-D
plus si precitaj co je to spam noviny, aby si mal trestne body v pravidlach
no a ked davas do inej krajiny, v nazve clanku odporucam davat skratku - SVK, CR, HU a tak, lebo inak nemas sancu vediet kam si co publikoval, teda aspon nie zo svojho prehladu novin. (iba ak listujes narodne noviny najdes kde si co dal :-) )
snad pomoze viac nestiham a pisem v rychlosti, prepac za upravu...
noviny publikujes kam chces, maju tak ze " upravit nastavenia novin" a tam si menis zadarmo vlajku a presuvas. Cize mozes publikovat kam chces, nezabudli si po publikovani vratit noviny na svk, nech nepises clanky pre nas do ciny :-D
plus si precitaj co je to spam noviny, aby si mal trestne body v pravidlach
no a ked davas do inej krajiny, v nazve clanku odporucam davat skratku - SVK, CR, HU a tak, lebo inak nemas sancu vediet kam si co publikoval, teda aspon nie zo svojho prehladu novin. (iba ak listujes narodne noviny najdes kde si co dal :-) )
snad pomoze viac nestiham a pisem v rychlosti, prepac za upravu...
Anonymný- Anonymný
Taktiez bacha, lebo tvoji subscriberi (predplatitelia) uvidia kazde vydanie - ak sa rozhodnes publikovat ten isty clanok v 10tich krajinach, tak tvojim subscriberom sa to zobrazi ako 10 novych clankov (aj ked 9 z toho sa ich netyka) za co si pravdepodobne zrusia odber a dojdes o subscribers... lebo je to pre nich spam.
takze odporucam vydat clanok v jednej krajine - zobrazi sa to v tej krajine a predplatitelom sa to taktiez zobrazi. Nasledne cez niekoho ineho (kto ma noviny - moze to byt tvoj org napriklad) vydat v dalsich 9tich krajinach clanok s odkazom na originalny.. ma to vyhodu, ze subscriberi uvidia len ten povodny a vsetka diskusia bude pod jednym clankom (a nie pod 10timi).
takze odporucam vydat clanok v jednej krajine - zobrazi sa to v tej krajine a predplatitelom sa to taktiez zobrazi. Nasledne cez niekoho ineho (kto ma noviny - moze to byt tvoj org napriklad) vydat v dalsich 9tich krajinach clanok s odkazom na originalny.. ma to vyhodu, ze subscriberi uvidia len ten povodny a vsetka diskusia bude pod jednym clankom (a nie pod 10timi).
Naposledy upravil Towanda dňa St marec 10, 2010 4:19 pm, celkom upravené 1 krát. (Reason for editing : pisem ako madar kua :D)
alebo si zaplatit reklamu v hre (to co vidis v bocnom paneli) na tvoj clanok.
Anonymný- Anonymný
pani, dakujem za obsiahle info!
Lawyee- Aktivny hráč
Noviny mozu menit posobnost. Jeden clanok vsak mozes uverejnit len v jednej krajine. Ak chces ten isty clanok uverejnit v roznych krajinach, musis zmenit profil novin na inu krajinu a napisat clanok znovu, alebo dat link na povodny prvy clanok. Licencii nepotrebujes, len zmenis detaily novin. Ja som pocas nasej okupacie Madarskom zverejnil ziadost o pomoc vo vsetkych krajinach eSveta, trvalo mi to asi hodinu.
Ahojte,
potreboval by som poradiť s predajom domu. Kúpil som si kvalitnejší dom a ten pôvodný by som rád predal. Je možné ho nejak umiestniť na trh? Alebo si musím niekde nájsť kupca a spraviť to cez "donate"?
So zbavovaním sa starých vecí zatiaľ nemám skúsenosti a neviem ako tu zvyknú prebiehať predaje. Bolo by mi ale ľúto ten dom len tak vymazať z inventáru.
rich.
potreboval by som poradiť s predajom domu. Kúpil som si kvalitnejší dom a ten pôvodný by som rád predal. Je možné ho nejak umiestniť na trh? Alebo si musím niekde nájsť kupca a spraviť to cez "donate"?
So zbavovaním sa starých vecí zatiaľ nemám skúsenosti a neviem ako tu zvyknú prebiehať predaje. Bolo by mi ale ľúto ten dom len tak vymazať z inventáru.
rich.
richmajster- Mladý občan
- Počet príspevkov : 28
precitaj si clanok od smrtana - ma neskutocne mnozstvo hlasov a je prave o kseftovani s domami... takze na take firmy, co predavaju domy (a aj vykupuju) sa ani neobracaj, oni kseftuju s cheatovanymi domami a robia problemy..
admini uz nerobia dohlad nad zmluvami, takze aj ked si najdes kupcu, je to na dobre slovo iba, pretoze ten gombik sa vola DONATE a vymozitelnost prava nie je ziadna teda...
Napis aky je to domcek, q1?
admini uz nerobia dohlad nad zmluvami, takze aj ked si najdes kupcu, je to na dobre slovo iba, pretoze ten gombik sa vola DONATE a vymozitelnost prava nie je ziadna teda...
Napis aky je to domcek, q1?
Ten článok som čítal. Len som dúfal, že je nejaká možnosť umiestnenia toho domu na trh aspoň za nejakú symbolickú cenu.
Je to Q1 domček. Teraz keď mám Q5, tak mi je zbytočný.
Nemám problém ho niekomu, komu by mohol pomôcť, aj darovať. Ale keby z toho niečo kvaplo, tak by som sa nenahneval.
Je to Q1 domček. Teraz keď mám Q5, tak mi je zbytočný.
Nemám problém ho niekomu, komu by mohol pomôcť, aj darovať. Ale keby z toho niečo kvaplo, tak by som sa nenahneval.
richmajster- Mladý občan
ja som sa svojho q1 domceka zbavil jednoducho - sral som na tie 2 goldy, co by som zan dostal a daroval som ho svojpomocnemu druzstvu.. o dva dni ho dostal nejaky novacik, ktoremu pomohol viac
smiem vediet kolko ta stal q5?
smiem vediet kolko ta stal q5?
Q5 ma stál cca 1480 aj s daňou.
Ten Q1 hodím teda družstvu. Hádam mu nájdu dobrého majiteľa.
Ten Q1 hodím teda družstvu. Hádam mu nájdu dobrého majiteľa.
richmajster- Mladý občan
Kedy budú TW?
Ghostbiker- Veľvyslanec
- Počet príspevkov : 509
Kedy znova pojde stranka...lol
Kapi.L7- Mladý občan
- Počet príspevkov : 16
nic nezvycajne, ze erep tristvrte dna nejde.. kazdy uz len caka kedy sa to rozbehne a potom ked sa snazi 200 000 ludi nalogovat v priebehu 1 minuty... tak servery zachvati poziar
Strana 12 z 13 • 1, 2, 3 ... , 11, 12, 13
Strana 12 z 13
Povolenie tohoto fóra: