Kto je prítomný
Celkom je tu prítomných 2 užívateľov: 0 registrovaných, 0 skrytých a 2 anonymných. :: 1 Botnikto nie je prítomný
Najviac tu bolo súčasne prítomných 178 užívateľov dňa St október 30, 2024 8:16 pm.
Prihlásenie
Posledná téma
Otázky a odpovede (SVK)
+28
Pivo sk
Kapi.L7
richmajster
Towanda
emiyl
Prohiller
nodhamm
conta
Bullet
Dark archer
Lawyee
silvia86
tuva
WerzynSVK
Redden
FANzNR
Buchster
Ghostbiker
Romano Proks
smrtan
gabberattack
Jozef Danko
hrdina
evee
Nathan5
skubo
Andrejko
Vlko
32 posters
Strana 3 z 13
Strana 3 z 13 • 1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13
Re: Otázky a odpovede (SVK)
No veď preto je to bieda, ale poraď sa s rumpilom - ja teraz práve nemám prehľad o cudzine. Hoci kedysi by som Ti odporučil brazíliu, ale to až s väčšou zručnosťou. Vtedy ak máš dobré zdravie sa dá dohodnúť aj extra výplata.
tuším niekto nečíta sokker :-D :-D erep vlákno :-)
tam máš všetko aj tri krát :-)
napíšem aj sem ale neskôr.
tam máš všetko aj tri krát :-)
napíšem aj sem ale neskôr.
Anonymný- Anonymný
vlastne tu by to malo byť radšej...ale ja nestíham všade a všetko :-)
polepším sa :-)
polepším sa :-)
Anonymný- Anonymný
presun firmy od prusu :-)
Nie to sa neda, neviem odkial o mne koluju taketo informacie...
Nie to sa neda, neviem odkial o mne koluju taketo informacie...
Anonymný- Anonymný
mam otazku ohladom firmy - kolko je spotreba materialu na jeden vyrobok?
napr. na vyrobu jednej zbrane treba 5 jednotiek prace, na jednu letenku 10 - kolko bude spotreba materialu (zeleza, oleja) na vyrobu jedneho kusu?
napr. na vyrobu jednej zbrane treba 5 jednotiek prace, na jednu letenku 10 - kolko bude spotreba materialu (zeleza, oleja) na vyrobu jedneho kusu?
hrdina- Mladý občan
- Počet príspevkov : 32
to viem - to je vzorec na vypocet kolko prace urobim ked pracujem
ja som sa pytal kolko materialu spotrebujem pri vyrobe jedneho kusu vyrobku (letenky, zbrane, ...)
ja som sa pytal kolko materialu spotrebujem pri vyrobe jedneho kusu vyrobku (letenky, zbrane, ...)
hrdina- Mladý občan
- Počet príspevkov : 32
páni, ale keď toto vieš tak potom v čom je problém?
poradím Ti:
klikni si na Productivity points na uvedenej stránke, pretože ako si sám povedal tu máš vzorec na produktivitu
poradím Ti:
klikni si na Productivity points na uvedenej stránke, pretože ako si sám povedal tu máš vzorec na produktivitu
Ak nerozumieš vzorcom, tak napríklad z 2 Q5 grain vyrobíš 10 Q1 jediel, alebo 5 Q2 jediel, či 2 Q5 jedlá
Jozef Danko- Člen vlády
- Počet príspevkov : 91
ked kupim zbran, tak sa ako znici pri boji?
skubo- Mladý občan
- Počet príspevkov : 21
spotrebuje hej... na riadny fight treba q5 7ks zbrani, 7 krat zabojujes ak mas velky skill mozes dostat medailu za najlepší útok vo vojne, ale na to minieš dosť goldov a nebudeš sám :-D
Anonymný- Anonymný
Mám otázku, ako nováčik :-D
Poslanci sa volia za určitý kraj, ale po zvolení môže v rámci slovenska medzi krajmi cestovať ???
Proste každý chce byť v stredoslovenskom, ale stačí iba na voľby ísť do iného kraja, či to sa potom bez vzdania sa mandátu nedá ??
Poslanci sa volia za určitý kraj, ale po zvolení môže v rámci slovenska medzi krajmi cestovať ???
Proste každý chce byť v stredoslovenskom, ale stačí iba na voľby ísť do iného kraja, či to sa potom bez vzdania sa mandátu nedá ??
Anonymný- Anonymný
v štáte máš voľný pohyb - hoci niekto by to ešte mohol potvrdiť - ja som tak často poslancom zase nebol a cestovať som nepotreboval, pretože nemocnica nebola nikde
Ako to je s obranou krajiny? Videl som, ze Ukrajina isty cas okupovala Vychodne Slovensko. Kto stavia nemocnice a obranne systemy (alebo sa kupuju zo zahranicia?) a preco je obranny system a nemocnica len na Strednom Slovensku? Preco nie su takmer ziadne africke krajiny a da sa vybudovat kolonia v Afrike?
1. Tí ukrajinci, čo mali slovnesko boli tuším madari alebo iný narod ci ich na to iba zneužili, cítal som národný ukainsky list, ktorý sa nám za útok ospravedlnoval :-)
2. nemocnica je drahe, jednu sme kupili ale chceme stavat v polsku vlastne asi... kym nie je vojna tak ju aj tak nevyuzijeme ale pracuje sa na treningovej vojne. Def. systému sú nám asi na nič.
3. V afrike asi nehrajú hráči, tak preto....
2. nemocnica je drahe, jednu sme kupili ale chceme stavat v polsku vlastne asi... kym nie je vojna tak ju aj tak nevyuzijeme ale pracuje sa na treningovej vojne. Def. systému sú nám asi na nič.
3. V afrike asi nehrajú hráči, tak preto....
Anonymný- Anonymný
Prave som ziskal 5 Gold ako som dosiahol level 6. Co s tym zlatom? Pre mna by malo byt asi najdolezitejsie dostat wellness nahor, vsak? Mam ho predat na markete za koruny, alebo co ine sa s nim da robit? Chcel som ho predat slovenskej firme, no ziadna zlato nevykupuje.
To máš skoro ako v reáli - načo Ti je zlato, keď tie papieriky nie sú kryté ničím a môžeš si za ne kúpiť práve dnes niečo?
Takže za zlato si môžeš kúpiť hocičo nezávisle od toho čo to stojí v peniazoch hocikde. V každom štáte môžeš zlato predať za miestnu menu a kúpiť si hocičo - ale môžeš kupovať aj priamo za zlato na čiernom trhu. Pozri si ponuky na EREP fóre.
Inak MONETARY MARKET je na výmenu peňazí.
Takže za zlato si môžeš kúpiť hocičo nezávisle od toho čo to stojí v peniazoch hocikde. V každom štáte môžeš zlato predať za miestnu menu a kúpiť si hocičo - ale môžeš kupovať aj priamo za zlato na čiernom trhu. Pozri si ponuky na EREP fóre.
Inak MONETARY MARKET je na výmenu peňazí.
2 goldy noviny ak cítiš potrebu písať, šetrenie na dom, ak si tam, kde nie sú vojny, šetrenie na biznis... pomoc kamarátom (darček, jedlo) a rôzne.. zbrane ak chces by dobrý vojak.. proste rôzne....
Anonymný- Anonymný
mam v plane zalozit firmu na SVK. bud zbrane, cestaky alebo jedlo. Q1. po com je najvacsi dopyt z tychto troch veci na SVK?
skubo- Mladý občan
- Počet príspevkov : 21
Ja myslim, ze po jedle. :-) Ozaj, ako zistim ciastkove vysledky volieb? Da sa to niekde pozriet?
skubo:
Ešte nezakladaj firmu. Čakaj na radu od nejakých riaditeľov.
gabberattack:
Ak odvolíš, tak ich vidíš. Tí, ktorí odvolia ich na fóre postupne zverejnia - ja som tiež ešte nevolil.
gabberattack:
Ak odvolíš, tak ich vidíš. Tí, ktorí odvolia ich na fóre postupne zverejnia - ja som tiež ešte nevolil.
Andrejko napísal:skubo:
gabberattack:
No ved to, neviem kto je prvy pod ciarou - ako pisu v jednej teme, takze je to tazke sa rozhodnut a vediet kto potrebuje hlas.
Musím počkať na prvé správy od niekoho kto už volil a má čas okopírovať sem priebežné výsledky - inak náš hlas môže vyletieť hore komínom.
Kto moze at sa zucastni na Slovenskom IRC
smrtan- Admin
- Počet príspevkov : 833
link na IRC si pytajte cez PM od smrtana, kym nie je heslo asi :-)
alebo zverejnite v profile ICQ, to máme všetci :-) alebo icq cez PM ako kto chce
alebo zverejnite v profile ICQ, to máme všetci :-) alebo icq cez PM ako kto chce
Anonymný- Anonymný
Strana 3 z 13 • 1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13
Strana 3 z 13
Povolenie tohoto fóra: