Kto je prítomný
Celkom je tu prítomných 2 užívateľov: 0 registrovaných, 0 skrytých a 2 anonymných. nikto nie je prítomný
Najviac tu bolo súčasne prítomných 178 užívateľov dňa St október 30, 2024 8:16 pm.
Prihlásenie
Posledná téma
Otázky a odpovede (SVK)
+28
Pivo sk
Kapi.L7
richmajster
Towanda
emiyl
Prohiller
nodhamm
conta
Bullet
Dark archer
Lawyee
silvia86
tuva
WerzynSVK
Redden
FANzNR
Buchster
Ghostbiker
Romano Proks
smrtan
gabberattack
Jozef Danko
hrdina
evee
Nathan5
skubo
Andrejko
Vlko
32 posters
Strana 5 z 13
Strana 5 z 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Re: Otázky a odpovede (SVK)
o kolkej?
skubo- Mladý občan
- Počet príspevkov : 21
cca 20-21
smrtan- Admin
- Počet príspevkov : 833
smrtan- Admin
Myslis iron? Teda Rusko a niejaky high region?
smrtan- Admin
super
mam rad iron z eRuska
mam rad iron z eRuska
smrtan- Admin
Dá sa dotovať surovina do firmy, resp. vlastná firma materiálom, alebo výrobkom? Môžeš do nej poslať to čo vyrába?
Do firmy mozes dotovat iba raw ktory vyuziva (np. iron do firmy weapon). Ziadna ina donacia neni mozna.
smrtan- Admin
Do kelu ....
Ako je možné použiť zlatky vo firme? Keď chcem ísť na výmenu peňazí vyhodí ma to z firmy a keď si zlatky prevediem naspäť zoberie mi to 3% - dokelu.
smrtan,
Takže Ti pošlem asi 5 kusov Q1 železa, dobre?
Inak môžeš nakupovať suroviny rôznej kvality?
Ako je možné použiť zlatky vo firme? Keď chcem ísť na výmenu peňazí vyhodí ma to z firmy a keď si zlatky prevediem naspäť zoberie mi to 3% - dokelu.
smrtan,
Takže Ti pošlem asi 5 kusov Q1 železa, dobre?
Inak môžeš nakupovať suroviny rôznej kvality?
1) mozes chodievat firmu na Monetary Market a robit si co chces (napriklat predavat zlatky sebe na Slovensko z firmy v Rusku)
2) mozes mi poslat 5 kusov zeleza, aj zaplatim hoci je to cca 0.05 gold
3) kazda firma moze nakupovat suroviny kazdeho q. "q" znaci iba tolko ze je tam viac unit. Teda ked si kupis desiat q1 tak mas vo firme 10 unit. Ked si kupis desiat q4 tak mas vo firme 40 unit.
4) poslednej otazce nechapem... normalne sa orgom posielalo cez donate. Ked je velka spolocnost a si moze dovolit nakupy vo velkom... parkrat som do konca kontraktoval firmy ktore mi predavaly 1000-2000 unit za zvyhodnene ceny lebo potrebovali rychly upgrade alebo im dochadzali prachy. Mnohe veci sa daju poriesit cez IRC
2) mozes mi poslat 5 kusov zeleza, aj zaplatim hoci je to cca 0.05 gold
3) kazda firma moze nakupovat suroviny kazdeho q. "q" znaci iba tolko ze je tam viac unit. Teda ked si kupis desiat q1 tak mas vo firme 10 unit. Ked si kupis desiat q4 tak mas vo firme 40 unit.
4) poslednej otazce nechapem... normalne sa orgom posielalo cez donate. Ked je velka spolocnost a si moze dovolit nakupy vo velkom... parkrat som do konca kontraktoval firmy ktore mi predavaly 1000-2000 unit za zvyhodnene ceny lebo potrebovali rychly upgrade alebo im dochadzali prachy. Mnohe veci sa daju poriesit cez IRC
smrtan- Admin
Ad 1) mne to nešlo - asi opäť chrobák v programe. Musel som si collect zlatky a tam mi to odobralo akési poplatky za transfer.
P.S.:A ten nákup? To ide ako? Kam Ti to mám poslať odtiaľto? Som zbadal, že ešte nemáš zverejnenú firmu.
P.S.:A ten nákup? To ide ako? Kam Ti to mám poslať odtiaľto? Som zbadal, že ešte nemáš zverejnenú firmu.
ad1 - to aj zalezi na prohlizeci (obcas). Co uz, je to ereBUGlik...
nakup ide tak, ze nakupujes suroviny ORGom a potom posielas do firmy ako "donat raw material".
tych 5 iron q5 mozes poslat do Perunovho Hnevu
nakup ide tak, ze nakupujes suroviny ORGom a potom posielas do firmy ako "donat raw material".
tych 5 iron q5 mozes poslat do Perunovho Hnevu
smrtan- Admin
Andrejko: Ono to ide, len je to dosť nenápadné (s tým monetary market), sám som si to kedysi nevšimol a vo Francúzsku som platil asi 20% dane...
Proste keď si v monetary market, tak vpravo hore máš logo orgu, no a len si klikneš na šípku pri ňom, rozvinie sa Ti menu a vyberieš si v ňom samotnú firmu (hoci občas to blbne a vyjde to až na nejaký tretí pokus).
Proste keď si v monetary market, tak vpravo hore máš logo orgu, no a len si klikneš na šípku pri ňom, rozvinie sa Ti menu a vyberieš si v ňom samotnú firmu (hoci občas to blbne a vyjde to až na nejaký tretí pokus).
Jozef Danko- Člen vlády
- Počet príspevkov : 91
Jasné, vďaka. Kedysi keď som nemal firmu a len org, tak som nevedel ako to, že nemôžem nakupovať a kým som na to prišiel - a vidíš zabudol som.
Vďaka
Vďaka
naco je mi dom, ak su vojny?
skubo- Mladý občan
- Počet príspevkov : 21
na nic :-). Resp, ak bojujes 5 krat, tak si kupijes food, a dom tomu pomaha, ale v podstate na nic :-D
Anonymný- Anonymný
Mam nejake SKK a uz aj 5gold... co s tym mam robit? ))) jedlo mam... kde sa to da investovat
5 zlatiek si zatiaľ nechaj do budúcnosti. Reálne minimum je aspoň 20 zlatiek. Možno by som začal zháňať domček aj keď vyššie vidíš, že počas vojny je k ničomu (ja by som to netvrdil).
Pokiaľ nechceš s investovaním čakať - skús sa dohodnúť so smrtanom, či rumpilom a investuj do stavby nemocnice.
Alebo o týždeň sa chcem začať hrať a naštartovať športku, takže tam mi môžeš pomôcť.
Pokiaľ nechceš s investovaním čakať - skús sa dohodnúť so smrtanom, či rumpilom a investuj do stavby nemocnice.
Alebo o týždeň sa chcem začať hrať a naštartovať športku, takže tam mi môžeš pomôcť.
Andrejko napísal:5 zlatiek si zatiaľ nechaj do budúcnosti. Reálne minimum je aspoň 20 zlatiek. Možno by som začal zháňať domček aj keď vyššie vidíš, že počas vojny je k ničomu (ja by som to netvrdil).
Sportku? O co pojde?
No možnosť tipovať a vyhrať - prosto klasická športka (výsledky reálnej športky), ale tipovanie v EREP zlatkách. Už to tu má každý štát, len my zaostávame -chcel som to spustiť už minulý mesiac, ale popravde nemám moc času a tak ak ma niečo podpichne, tak to možno spustím o týždeň.
inak, obcas chodime sem na chat, ale nie vzdy :-D
(lebo su aj vladne a tak, ale az niekto bude potrebovat, nech napise a prideme tam)
http://webchat.quakenet.org/?channels=erepublik.sk
(lebo su aj vladne a tak, ale az niekto bude potrebovat, nech napise a prideme tam)
http://webchat.quakenet.org/?channels=erepublik.sk
Anonymný- Anonymný
2g noviny ak chces byt aktivny hrac :-)
alebo setri 30-60g na podnikane, ale toho je teraz plna erep
alebo setri na aspon q3 dom cca 14g
alebo setri 30-60g na podnikane, ale toho je teraz plna erep
alebo setri na aspon q3 dom cca 14g
Anonymný- Anonymný
Strana 5 z 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Strana 5 z 13
Povolenie tohoto fóra: